Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA NIT DEL TURISME A LLORET. SAVE THE DATE

Others, Cultural

  • LA NIT DEL TURISME A LLORET. SAVE THE DATE
  • LA NIT DEL TURISME A LLORET. SAVE THE DATE
  • LA NIT DEL TURISME A LLORET. SAVE THE DATE

City: Lloret de Mar

Place: - Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Tuesday 26 September 2023, 19:30 h to 21:00 h

See description of the event
L’Ajuntament de Lloret de Mar, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica i Turisme, recupera després de 13 anys “La Nit... Read more

L’Ajuntament de Lloret de Mar, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica i Turisme, recupera després de 13 anys “La Nit del Turisme de Lloret de Mar”. L'acte tindrà lloc el proper 26 de setembre de 2023 a les 19:30h al Teatre de Lloret.  L’objectiu és el d’enfortir les relacions internes del sector turístic, reconèixer el bon fer dels professionals i empreses locals, i estimular la competitivitat del sector turístic de la destinació. Sobretot després d’haver fet front a una pandèmia global, a la crisi econòmica fruit del conflicte bèl·lic de l’est d’Europa, i al repte de mantenir el lideratge i la competitivitat de Lloret de Mar.  A més, es recuperen i reformulen els "Premis del Turisme de Lloret" (anteriorment Premis Llorer), amb la voluntat de reconèixer l'excel·lència en diferents aspectes de la indústria i de la comunicació turística a nivell nacional i internacional.


CONSULTA BASES
Activitat organitzada per: Departament de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Lloret de Mar.