Finished

LA PLAÇA DEL DIAMANT

see event detail

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: 10-04-2021 20:00

Categories: Theater

La plaça del diamantDe Mercè RodoredaAmb el rerefons de l’arribada de la República i de la guerra civil, aquesta novel·la, se centra... Read more

La plaça del diamant

De Mercè Rodoreda

Amb el rerefons de l’arribada de la República i de la guerra civil, aquesta novel·la, se centra en el personatge de la Natàlia, la Colometa, una dona jove que en representa moltes d’altres a qui va tocar viure un període de la història especialment cruel. La Natàlia accepta sense rondinar tot allò que la vida, i el seu marit Quimet, li imposen. Com moltes dones de l’època, veurà anar-se’n i morir els seus estimats, passarà gana i tindrà dificultats per tirar endavant els fills. Enfonsada en un matrimoni que no li proporciona felicitat i unida a un home egoista, la Natàlia es resigna davant la realitat que li ha tocat viure.

La novel·la és també una crònica ideal de la Barcelona de postguerra i de com va marcar aquest període històric la vida dels barcelonins.


Direcció i Dramatúrgia: Paco Mir

Producció: Companyia Eòlia

Intèrprets: Carla Pueyo, Núria Bonet,

Uri Callau, Georgina Llauradó, Rai Borrell, Fran Lahera i Ariadna Camps

Ajudant de Direcció: Tony Casla


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!
The registration is closed.