Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La Sal de la Terra

Cinema

  • La Sal de la Terra

City: Barcelona

Place: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Start: Wednesday 24 November 2021, 19:30 h

See description of the event
Wed 24 Nov
19:30 h
Finished
Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula La Sal de la Terra de Wim Wenders... Read more

Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula La Sal de la Terra de Wim Wenders i Juliano Ribeiro Salgado.

Presentació i col·loqui per Roser Bosch, Membre de la Comissió de Desenvolupament Humà Integral de Justícia i Pau.

Des de fa quaranta anys, el fotògraf Sebastião Salgado recorre els continents per captar els canvis de la humanitat. Ha estat testimoni de grans esdeveniments que han marcat la història recent: conflictes internacionals, fam, èxodes, etc. Salgado afirma que “La nostra veritable naturalesa és la violència, som un animal depredador, molt agressiu”. Aquest documental de Wim Wenders i Juliano Ribeiro sobre el fotògraf Sebastião Salgado presenta diferents situacions que manifesten la col·lisió humana i social actual. No es tracta només de mostrar paisatges espectaculars i fauna i flora exòtiques com a homenatge a la bellesa del planeta, sinó que també és una reflexió sobre les desigualtats i els interrogants que tenim plantejats com a raça humana.