Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Las Bajas Pasiones

Concerts

  • Las Bajas Pasiones

City: Tarragona

Place: Parc Saavedra

From Saturday 18 September 2021, 23:00 h to Sunday 19 September 2021, 0:30 h

See description of the event
Sat 18 Sep
23:00 h
Finished
Les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista a tot allò que ens han venut com... Read more

Les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista a tot allò que ens han venut com a “vida”. Exactament tot això són, sens dubte, Las Bajas Pasiones. Un projecte d’electrònica i música urbana LGTBIQ format per tres integrants que encaixen a la perfecció. El rap cru i directe del Trusty, les melodies pop i les tornades de l'Edu Libra, i els sintetitzadors del Toni Taboo, s'entrecreuen amb les guitarres i uns beats d'un altre món, i d'altres temps que estan per arribar.

Després de dos àlbums a l'esquena, Rizomas Salvajes (2018) i Bichx Rarx (2020), el grup prepara un nou disc que veurà la llum a la tardor, però abans, ens van adelantar un primer single Te lo contaría'. És l'aposta per no dependre de ningú i comptar amb les amigues de sempre per tirar cap endavant.
Las Bajas Pasiones han arribat per seguir sumant hits. Fer-te reflexionar, alliberar-te i fer-te gaudir és el que pretén el grup convertint, sens dubte, qualsevol espai en una pista de ball.