Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Las buenas compañias -Cicle Gaudí

Cinema

  • Las buenas compañias -Cicle Gaudí

City: Palma de Cervelló, La

Place: Teatre de l'Aliança Palmarenca

From Sunday 22 October 2023, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 22 Oct
18:30 h
Finished
L’estiu del 1977 la Bea de setze anys decideix unir-se al grup de dones d'Errentería que lluita per visualitzar la causa feminista... Read more

L’estiu del 1977 la Bea de setze anys decideix unir-se al grup de dones d'Errentería que lluita per visualitzar la causa feminista i aconseguir l’aprovació del dret a l’avortament.

Tal i com passen els mesos teixirà una amistat molt especial amb la Miren, una noia una mica més gran que ella, i de bona família. El compromís polític i la relació de totes dues convertiran aquell estiu en una etapa que marcarà un abans i un després a la vida de la Bea.

Fitxa artística:

Direcció: Sílvia Munt

Guió: Sílvia Munt i Jorge Gil Munarriz

Productora: En la Frontera Película, Irusoin, Oberon Media amb la coproducció de Manny Films, La Fidèle Production (França)

Estrena: Maig 2023

Durada: 94 minuts

Gènere: Drama històric

Versió:Original en castellà

Intèrprets:
Alicia Falcó, Elena Tarrats, Itziar Ituño, Ainhoa Santamaría, María Cerezuela, Nagore Cenizo Arroyo, Heren de Lucas, Sara Barroeta, Mikel Laskurain, Iván Massagué, Mikel Tello, Miguel Garcés, Itziar Aizpuru, Garazi Urkola