Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LES CATRINES

Music

  • LES CATRINES

City: Reus

Place: Sala Santa Llúcia

From Sunday 6 November 2022, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sun 6 Nov
20:00 h
Finished
El nostre espectacle és una ressenya sobre la celebració del “dia del morts” a Mèxic. És l'humor mexicà el que s'encarrega de visualitzar... Read more

El nostre espectacle és una ressenya sobre la celebració del “dia del morts” a Mèxic. És l'humor mexicà el que s'encarrega de visualitzar la mort en totes les seves formes, en aquest cas les cadavèriques Catrinas.

Una Catrina és la viva imatge d'una Calavera però amb una vestimenta especial, el creador d'aquesta imatge va ser el pintor mexicà, Jose Guadalupe Posada, que més endavant Diego Rivera també pintor mexicà, va plasmar aquesta imatge al seu Mural “Somni d'una tarda dominical a la albereda central”, just al costat de Frida Kahlo.

Doncs bé en el nostre xou realitzem un viatge per la cultura i tradicions d'aquestes dates, que a dia d'avui se segueixen celebrant a tot MÈXIC; esta creat i pensat en un ambient familiar perquè els petits i grans gaudeixin del colorit dels seus vestits, música i tradicions.

I coneguin que el significat de la mort té una altra cara més somrient.