Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LES INCREÏBLES HISTÒRIES DEL DR.KLÜPPER - Pep López

Familiar

  • LES INCREÏBLES HISTÒRIES DEL DR.KLÜPPER - Pep López
  • LES INCREÏBLES HISTÒRIES DEL DR.KLÜPPER - Pep López
  • LES INCREÏBLES HISTÒRIES DEL DR.KLÜPPER - Pep López

City: Barcelona

Place: Casino l'aliança Poblenou

From Sunday 18 April 2021, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
Sun 18 Apr
18:00 h
Finished
Espectacle familiar, per a nens a partir de 4 anys El Dr. Klüpper és el descobridor de l’elixir contra l’avorriment…..Recull de contes... Read more

Espectacle familiar, per a nens a partir de 4 anys

El Dr. Klüpper és el descobridor de l’elixir contra l’avorriment…..

Recull de contes per a públic familiar que sorgeix de l’experiència d’anteriors espectacles de la companyia com “Un llençol d’estels”, “Per terra de dracs” o “El món de la Irene”. Ofereix a un públic de carrer, fires o teatres, els contes i històries que s’explicaven en aquelles produccions però en petit format.

Pretén captivar l’atenció i l’ interès d’ un públic que no queda ajustat dins un paràmetre d’edat determinat, ja que la riquesa que ofereix en el seu ampli contingut permet viure i experimentar l’espectacle de diferents punts de vista.

Una proposta on es transmet la senzillesa però al mateix temps una gran varietat artística a través de la narració, l’objecte , la il·lustració, els contes i les llegendes i alguna cançó que altra…