Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Les irresponsables

Theater

  • Les irresponsables
  • Les irresponsables
  • Les irresponsables

City: Terrassa

Place: Teatre Principal de Terrassa

From Saturday 30 April 2022, 20:00 h to 21:25 h

See description of the event
Sat 30 Apr
20:00 h
Finished
La Lila té quaranta anys i l’ha deixat la parella. La seva amiga, la Núria, i la Fabi, la seva germana, se l’emporten a passar un cap... Read more

La Lila té quaranta anys i l’ha deixat la parella. La seva amiga, la Núria, i la Fabi, la seva germana, se l’emporten a passar un cap de setmana a fora de la ciutat a una casa que els han deixat uns coneguts. A canvi de la casa, una única condició: vigilar que el gos dels veïns no es cagui al jardí. Amb aquest divertida i a la vegada absurda premissa comença Les irresponsables. 

Hi ha un dia en que necessitem imperiosament ser irresponsables. Una comèdia que parla sobre la ambigüitat dels desitjos, la fragilitat de l’amor i totes aquelles coses inconfessables que només poden surar entre amigues. I tu, què faries per ajudar a una amiga? Fins on series capaç d’arribar? 

Un seguit de circumstàncies converteixen un cap de setmana normal en una obra de teatre hilarant escrita per l’argentí Javier Daulte i sota la direcció de Sílvia Munt. Una comèdia d’embolics, un cap de setmana amb les amigues on la situació escala minut a minut. 

Una coproducció de Bitò, La Villarroel i Bulthaup.