Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Les traces del silenci, d’Esther Lázaro – Therkas Teatre

Theater

  • Les traces del silenci,  d’Esther Lázaro – Therkas Teatre
  • Les traces del silenci,  d’Esther Lázaro – Therkas Teatre
  • Les traces del silenci,  d’Esther Lázaro – Therkas Teatre

City: Montornès del Vallès

Place: Espai Cultural Montbarri

Start: Friday 9 June 2023, 20:30 h

See description of the event
Les traces del silenci és una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb... Read more

Les traces del silenci és una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada de 1962 i una de les seves conseqüències més silenciades: el tràfic d’infants.

Una historiadora i una arxivera protagonitzen aquesta història que busca compartir amb el públic una recerca real per a plantejar un debat de memòria i de reparació dels crims del franquisme, en un cas on les seves protagonistes encara són vives i encara esperen justícia.

Una obra que segueix incidint de manera directa en el nostre present i que ens parla també de la maternitat, l’educació, la diversitat, els valors i l’herència, mitjançant un joc de poètiques teatrals.


Hi haurà un col•loqui posterior amb l’historiador i arxiver Nicolau Guanyabens.


Durada aproximada: 80 minuts. La durada màxima del col·loqui serà de 40 minuts aproximadament.

Edats recomanades: a partir de 12 anys.

Entrades des de 5 € i fins a 13 €.


Fitxa artística:

Dramatúrgia: Esther Lázaro

Direcció: Alba Saura Clares

Interpretació: Rosa Aguado i Esther Lázaro

Espai escènic i il·luminació: Sergi Corbera

Espai sonor i composició musical: Álvaro Imperial

Vestuari i caracterització: Hernán Martínez i Alba Saura

Estilisme: Nuria Navarro i Marc Murillo

Producció executiva: Esther Lázaro

Producció: Therkas Teatre

Amb el suport de l’OSIC – Generalitat de Catalunya, Beca Kinètic – CC Parc Sandaru, ICUB, Cultura en Viu-UAB, Ajuts Terrassa Crea – Ajuntament de Terrassa.

Amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i Arxiu Històric de Terrassa i l’Associació Nens Desapareguts de la Riuada de 1962.


SERVEI GRATUÏT D'ACOLLIDA

Per tal d'afavorir que mares, pares i tutors/es pogueu venir més còmodament al teatre, els espectacles dirigits a persones adultes com aquest compten amb un servei gratuït d'acollida i entreteniment per a infants majors de 3 anys durant l’espectacle, a càrrec del Departament d’Igualtat i el Moviment Esplai del Vallès.

L'espectacle dura aproximadament 90 minuts. Vista l'hora de l'espectacle (20.30 h), podeu portar alguna cosa per menjar (entrepà o carmanyola freda...) per tal que els vostres infants surtin sopats.

Per sol•licitar-lo cal escriure un correu electrònic ([email protected]) o bé telefonant al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres entre les 15 i les 20 h). Haureu d'indicar nom i cognoms de la persona adulta, telèfon mòbil de contacte, nom i nombre d'infants i edats (majors de 3 anys), i explicitar si tenen alguna necessitat especial que calgui tenir en compte.