Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.

Training

  • LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.
  • LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.
  • LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Escoles Velles

From Saturday 22 January 2022, 11:00 h to Sunday 23 January 2022, 14:00 h

See description of the event
Sat 22 Jan
11:00 h
Finished
Celeste Alías és una cantant inquieta, curiosa i eclèctica. És en una de les cantants més versàtils i originals del panorama vocal... Read more

Celeste Alías és una cantant inquieta, curiosa i eclèctica. És en una de les cantants més versàtils i originals del panorama vocal del país. A nivell interdisciplinar té un fort lligam amb la poesia, la dansa i l'art plàstic. En l'actualitat és professora del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i el Conservatori Municipal de Manresa i està en actiu en els seus projectes artístics, amb músics com Marco Mezquida o Guillem Arnedo Band.

Aquest workshop està pensat per a descobrir-nos i poder parlar musicalment des d’aquí. Parlarem de tècniques, de l'aire i el suport. Farem cants col.lectius i aprendre’m a través del joc i de la improvisació a sentir-nos més connectats amb el nostre instrument. Prepararem una obra amb les composicions i les impros que sorgeixin del treball i les mostraremos a l'última hora del taller. 

El taller es desenvoluparà dissabte (11-14h i 16-19h) i diumenge (11-14h).

https://www.instagram.com/celestealias/

Spotify- Celeste Alías

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.


+18 anys