Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE AMB MARIA STOYANOVA

Training

  • LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE  AMB MARIA STOYANOVA
  • LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE  AMB MARIA STOYANOVA
  • LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE  AMB MARIA STOYANOVA

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Escoles Velles

From Saturday 19 March 2022, 11:00 h to Sunday 20 March 2022, 14:00 h

See description of the event
Sat 19 Mar
11:00 h
Finished
María Stoyanova és creadora escènica multidisciplinària d'origen búlgar. Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts 2004. Crea les seves... Read more

María Stoyanova és creadora escènica multidisciplinària d'origen búlgar. Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts 2004. Crea les seves pròpies dramatúrgies personals i, a més, col·labora i treballa per a artistes i companyies europees i de casa nostra. Docent des de l´any 2012, en els darrers anys dirigeix ​​i co-crea espectacles i és co-directora i co-creadora del projecte internacional “The other map", així com altres festivals.

LA CONSTRUCCIÓ CREATIVA D’UNA PERFORMANCE. En aquest taller treballarem a partir de diferents tècniques amb l'objectiu d'aportar a les i els participants eines útils tant per a l'actuació escènica com per a la creació pròpia. Les i els participants hauran de portar roba còmoda, llibreta i boli, un objecte personal i significatiu, una proposta de vestuari a partir de la consigna: “el que em ve de gust i no em permeto mai” i un text o poema curt memoritzat. Metodologia: The Paula Method of the Ring Muscles (treball amb els músculs circulars), exercicis psicofísics de J. Grotowski, Meditacions Dinàmiques, Tècnica Actoral de Michael Txékhov, teoria i pràctica d'Anne Bogart.

El taller es desenvoluparà dissabte (11-14h i 16-19h) i diumenge (11-14h).

http://www.mariastoyanova.com

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.

+18 anys