Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LIDA WORKSHOP 5 . DANSA IMPROVISACIÓ AMB CLAIRE LAMOTHE.

Training

  • LIDA  WORKSHOP 5 . DANSA IMPROVISACIÓ  AMB CLAIRE LAMOTHE.
  • LIDA  WORKSHOP 5 . DANSA IMPROVISACIÓ  AMB CLAIRE LAMOTHE.
  • LIDA  WORKSHOP 5 . DANSA IMPROVISACIÓ  AMB CLAIRE LAMOTHE.

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Escoles Velles

From Saturday 21 May 2022, 11:00 h to Sunday 22 May 2022, 14:00 h

See description of the event
Sat 21 May
11:00 h
Finished
Originària dels Hautes Pyrénées, Claire és una artista multidisciplinària (dansa, circ, teatre, clown.) Ha treballat amb la companyia... Read more

Originària dels Hautes Pyrénées, Claire és una artista multidisciplinària (dansa, circ, teatre, clown.) Ha treballat amb la companyia Ultima Vez dirigida per Wim Vandekeybus, així com en diferents companyies de Berlín i Londres. Des de 2017, treballa amb Baro'evel Cirk Cie, en les creacions de “Bèsties” i “Falaise”, actuant per tot el món. Claire ensenya a nombrosos festivals de dansa i circ, a França ia l’estranger. ensenya a nombrosos festivals de dansa i circ, a França ia l’estranger.

WORKSHOP DE DANSA IMPROVISACIÓ. En primer lloc, ens centrarem en la trobada i l'espai, el nostre lloc i el dels altres, a través de diverses propostes i el condicionament dels cossos, des de la intuïció i l’espontaneïtat. Per a la part tècnica, es farà exploració i exercicis de terra. Per a la improvisació, treballarem de manera instintiva la veu, la respiració i les diferents dinàmiques, deixar arribar els estats físics i emocionals per tal d'utilitzar-los com a eines en el treball d'escriptura improvisada col·lectiva i/o individual.

El taller es desenvoluparà en dissabte (11-14h i 16-19h) i en diumenge (11-14h).

https://www.instagram.com/claire.lamothe/

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.


+18 anys