Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Little Joe (Filmoxarxa)

Cinema

  • Little Joe (Filmoxarxa)

City: Figueres

Place: Sala Toni Montal - LA CATE

From Friday 11 November 2022, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Fri 11 Nov
20:00 h
Finished
CINEMA: FILMOXARXA Little Joe 11 de novembre a les 20h Sala Toni Montal Sinopsi: Alice és una mare soltera que cria plantes en una... Read more

CINEMA: FILMOXARXA

Little Joe

11 de novembre a les 20h

Sala Toni Montal

Sinopsi:

Alice és una mare soltera que cria plantes en una empresa que busca desenvolupar noves espècies. És la responsable del reeixit últim disseny de la seva companyia: una planta bonica de gran valor terapèutic, que, si es troba en les condicions òptimes, garanteix a qui la consumeixi sentir una cosa semblant a la felicitat. Un dia, Alice, en contra de les normes de la seva empresa, porta una planta a Joe, el seu fill. Tots dos la bategen com a Little Joe. A mesura que creix, Alice comença a entendre que potser la seva nova creació no és tan inofensiva com suggereix el nom.

Fitxa tècnica

Direcció: Jessica Hausner.

Guió: Géraldine Bajard, Jessica Hausner.

Repartiment: Emily Beecham, Ben Whishaw, Kit Connor, Leanne Best, Kerry Fox, David Wilmot, Goran Kostic, Andreas Ortner, Andrew Rajan, Sebastian Hülk, Lindsay Duncan, Phénix Brossard, Yana Yanezic.

Producció: Àustria-Gran Bretanya-França-Alemanya.

Any: 2019

Idioma original: anglès.

Versió: VOSC

Durada: 105’

Gènere: ficció

Premis i festivals:

2020: Festival Internacional de Cinema de Rotterdam; 2019: Festival de Cannes: millor actriu, nominada a la Palma d’Or; Festival de Cinema BFI de Londres.

5 €. Socis: 3€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.