Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El desig de ser un llimac ( si els llimacs són cargols sense closca) | Festival TNT 21

Theater

  • El desig de ser un llimac ( si els llimacs són cargols sense closca) | Festival TNT 21

City: Terrassa

Place: Espai El Corralito

From Saturday 2 October 2021, 12:00 h to 12:45 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 2 Oct
12:00 h
Finished
17:00 h
Finished
Quan va obrir portes l’any 2015, El Corralito CCA va convertir-se en el primer centre de suport a la creació emergent de Terrassa.... Read more

Quan va obrir portes l’any 2015, El Corralito CCA va convertir-se en el primer centre de suport a la creació emergent de Terrassa. La voluntat: oferir un espai a joves creadores egarenques que encara no saben (o escullen no saber) cap a on van, amb ganes d’explorar i explorar-se a través de la barreja de disciplines artístiques. I fer-ho treballant des de l'autogestió i l’economia circular.

El Corralito vol, realment, ser per elles una casella de sortida, o una d’aquelles que et permeten avançar més que allò que el dau indica.

Aquesta edició, El Corralito i el TNT han obert convocatòria per consolidar una col·laboració ja iniciada l’any passat. L’objectiu: acompanyar la creació de tres peces per a la seva estrena dins el marc del festival. Els criteris de selecció: u, que fossin peces de creadores amb poca trajectòria - tornant a la idea del dau; dos, que fossin projectes a les beceroles, per aprofitar bé la residència d’estiu a El Corralito; i tres, que fossin projectes sensibles a la urgència post-pandèmica que uneix d’una manera o una altra totes les propostes del TNT d’enguany.

Les seleccionades: La Neus Masdeu, que a Llimacs recull accions quotidianes i no-productives en una performance/instal·lació escènica que busca les pessigolles al capitalisme. A Record, qué nos va a pasar? la Mar Garcia i el Javi Soler aposten per la fluïdesa i la hibridació entre els seus respectius medis per presentar una cançó en construcció perenne on ritme, harmonia i melodia es produeixen a partir del moviment. I en Víctor Pérez presenta junt amb el col·lectiu AMAGA una instal·lació multimèdia on es fa ressaltar, per atacar-la, la necessitat d’adaptar-nos a un present en contínua transformació. Una necessitat que ens ve imposada pel fet de viure amb un peu en allò actual i un en allò virtual: un ecosistema immaterial i intangible, però tot i això, somàtic, social i cada cop més part de la nostra naturalesa.