Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LLORET ESPAI OFF: ELDA & DANIEL

Theater

  • LLORET ESPAI OFF: ELDA & DANIEL
  • LLORET ESPAI OFF: ELDA & DANIEL
  • LLORET ESPAI OFF: ELDA & DANIEL

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Saturday 24 April 2021, 20:00 h to 21:00 h

See description of the event
Llàtzer Garcia - David Planas - Meritxell Yanes Preu: 10 € Durada: 75 minutsIdioma: català Espectacle sense numerar amb el públic assegut... Read more

Llàtzer Garcia - David Planas - Meritxell Yanes

Preu: 10 € 

Durada: 75 minuts

Idioma: català

Espectacle sense numerar amb el públic assegut a l’escenari

Aforament limitat

Un nou exercici d’intimitat teatral del mateix equip que ens van oferir VENTURA a l’Hotel Vila del Mar dins del cicle Lloret Espai Off. 


TEATRE DE TEXT 

El Lloret Espai Off ens va portar el febrer de l’any 2017 fins a l’Hotel Vila del Mar per poder veure Ventura. Ara David Planas i Meritxell Yanes volen reincidir en aquest format d’espectacle, que els permet experimentar des de la confiança més absoluta i propera. Amb una excepció: no es podrà fer en una casa o en un hotel a causa de les restriccions que ens imposa la Covid però podem seguir veient bon teatre, com sempre, dins del cicle Lloret Espai Off que aquesta temporada veiem a l’escenari del teatre.

I en aquest cas parlem d’una parella. Han passat deu anys i la relació està malmesa. Va aparèixer una tercera persona. Ha arribat la nit on tot s’ha de dir entre l’Elda i en Daniel, i és en aquest precís instant que l’espectador entra a les seves vides. Testimoni privilegiat de confessions insospitades.


FITXA ARTÍSTICA:

Direcció i dramatúrgia: Llàtzer Garcia

Intèrprets: Meritxell Yanes Font i David Planas i Lladó

Ajudant de direcció i vestuari: Marta Comasòlivas

Escenografia: David Planas i Meritxell Yanes

Producció executiva: Meritxell Yanes i David Planas

Disseny Llums: Punt de Fuga

Fotografia cartell: Paco Amate – Pig Studio

Fotografies de l’espectacle: Sílvia Poch

Disseny gràfic: Gerard Yanes

Coproducció: MeriYanes Produccions – David Planas i Lladó, Temporada Alta 2020 – Ajuntament de Celrà- Teatre Ateneu. Amb la col·laboració: Diputació de Girona – ICEC – Generalitat de Catalunya