Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LLORET ESPAI OFF: LA MELANCOLIA DEL TURISTA

Theater

  • LLORET ESPAI OFF: LA MELANCOLIA DEL TURISTA
  • LLORET ESPAI OFF: LA MELANCOLIA DEL TURISTA
  • LLORET ESPAI OFF: LA MELANCOLIA DEL TURISTA

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Saturday 26 March 2022, 12:00 h to 13:10 h

See description of the event
Durada: 70 minutsAforament reduït no numerat Entrada a l’especatcle per la porta d’emergència del teatreEspectacle en castellàEdat... Read more

Durada: 70 minuts

Aforament reduït no numerat 

Entrada a l’especatcle per la porta d’emergència del teatre

Espectacle en castellà

Edat recomanada: a partir dels 12 anys

A través d’objectes es construeix un relat sobre les expectatives que genera un viatge


SINOPSI:

Després de fascinar al públic amb La Máquina de la Soledad (temporada 2018 Teatre Foment), Oligor y Microscopia tornen a reunir els seus universos per reflexionar sobre la idea de Paradís. Un viatge íntim per 42 espectadors.

Quants segons es triga a construir i a perdre un paradís? La melancolia del turista és una galeria de miratges que explica la intensitat d’un paisatge sublimat que ja no existeix, o que mai no ha existit, d’un cos que s’esvaeix en el temps i que només reviu a través de residus de memòria.

Un viatge íntim per a molt poquets espectadors. Un petit escenari a escala on les coses apareixen i desapareixen. I tot plegat enmig de petits parpelleigs lleugers: ombres, imatges analògiques, mecanismes fràgils i miniatures de paper i estany. Un delicat teatre cinema i un joc de somnis de dia, la inventiva poètica dels quals et porta a l’instant en què totes les joguines eren vives. 

FITXA ARTÍSTICA:

Creació, realització i interpretació: Shaday Larios i Jomi Oligor

Col·laboració poètica: Ángel Hernández

Col·laboració inventiva: Ivan Puig i Jordi Fondevila

Col·laboració musical i sonora: Suetszu i Jayrope

Una coproducció de Grec 2020 Festival de Barcelona, Iberescena, Oligor y Microscopía, Patronat Municipal de les Arts Escèniques i de la Imatge de l’Ajuntament de Saragossa, Le Parvis, Temporada Alta 2019 i Pyrenart.