Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LUNANA, UN YAK EN LA ESCUELA

Cinema

  • LUNANA, UN YAK EN LA ESCUELA

City: Gavà

Place: Espai Maragall

Start: Sunday 4 December 2022, 19:00 h

See description of the event
Sun 4 Dec
19:00 h
Finished
Cine club GavàUgyen és un jove professor a Bhutan, que eludeix els seus deures mentre planeja anar a Austràlia per a convertir-se en... Read more

Cine club Gavà

Ugyen és un jove professor a Bhutan, que eludeix els seus deures mentre planeja anar a Austràlia per a convertir-se en cantant. Com a reprimenda, els seus superiors li envien a l’escola més remota del món, un llogaret glacial de l’Himàlaia anomenada Lunana. Després d’un esgotador viatge, Ugyen arriba a Lunana, on es troba sense electricitat ni calefacció, en una escola sense finestres ni pissarra. Encara que pobres, els vilatans donen una càlida benvinguda al seu nou mestre, però ell s’enfronta a l’aclaparadora tasca d’ensenyar als nens del poble sense cap material. Desesperat, vol abandonar i marxar-se com més aviat millor, però a poc a poc, es veu conquistat per la senzillesa, bondat i ganes d’aprendre dels petits i les seves famílies.


Idioma: Castellà

Durada: 110 min