Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Macbeth (Orson Welles vs Shakespeare)

Cinema

  • Macbeth (Orson Welles vs Shakespeare)

City: Figueres

Place: Sala Toni Montal - LA CATE

From Friday 20 October 2023, 20:00 h to 21:45 h

See description of the event
Fri 20 Oct
20:00 h
Finished
CINEMA ORSON WELLES VS SHAKESPEARE MACBETH DIVENDRES 20 D’OCTUBRE A LES 20H SALA TONI MONTAL Sinopsi: Anglaterra, Edat mitjana. Macbeth... Read more

CINEMA

ORSON WELLES VS SHAKESPEARE

MACBETH

DIVENDRES 20 D’OCTUBRE A LES 20H

SALA TONI MONTAL

Sinopsi:

Anglaterra, Edat mitjana. Macbeth és un noble cavaller escocès. Un dia, després d'una batalla en la qual es guanya el favor del monarca, troba a tres bruixes que li profetitzen que algun dia arribarà a ser Rei. Després del compliment d'altres dues profecies formulades per les bruixes, inevitablement Macbeth es pregunta com podrà complir-se la tercera, ja que el Rei Duncan encara esta viu i, a més, té dos fills que poden heretar el tron. En realitat, des de que Macbeth va escoltar la profecia, la idea de l'assassinat de Duncan no va deixar de rondar per la seva ment, encara que, al principi la va rebutjar. No obstant això, la seva dona, l'ambició i la voluntat de la qual és més forta que la seva, intentarà incitar-ho a cometre el crim.

Guió i direcció: Orson Welles

Repartiment: Orson Welles, Jeanette Nolan, Don O’Herlily

Durada: 105 minuts

5 €. Socis: 3€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.

Organitza: La Cate