Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Malson abans de Nadal - Cineclub Familiar

Cinema

  • Malson abans de Nadal -  Cineclub Familiar

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Teatre Pare Casals

From Sunday 2 January 2022, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 2 Jan
18:00 h
Finished
Malson abans de Nadal (títol original en anglès: The Nightmare Before Christmas) és una pel·lícula musical animada de 1993, dirigida... Read more

Malson abans de Nadal (títol original en anglès: The Nightmare Before Christmas) és una pel·lícula musical animada de 1993, dirigida per Henry Selick i produïda per Tim Burton, mentre que la banda sonora és de Danny Elfman. La història, sobre els habitants del poble Halloween, està inspirada en un poema escrit pel mateix Burton. La pel·lícula va estar nominada a l'Oscar als millors efectes visuals i al Globus d'Or a la millor pel·lícula d'animació.

El moviment dels personatges està fet amb la tècnica stop-motion, que també ha estat utilitzada en altres pel·lícules com Chicken Run o La núvia cadàver. És considerada una de les millors creacions utilitzant aquesta tècnica.


ORGANITZA: AFA Vallmanya.

COL·LABOREN: Ajuntament de St. Esteve de Palautordera, Taula de Cultura de St. Esteve de Palautordera, Sant Esteve Solidari