Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Malvasia Power a la Vila del Llibre de Sitges

Gastronomic

  • Malvasia Power a la Vila del Llibre de Sitges

City: Sitges

Place: Hotel Terramar ME

From Friday 1 April 2022, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Fri 1 Apr
20:00 h
Finished
La literatura que embolcalla el licor d’or sitgetàMalvasia Power i literatura és el títol del tast maridat amb referències literàries... Read more

La literatura que embolcalla el licor d’or sitgetà

Malvasia Power i literatura és el títol del tast maridat amb referències literàries que des del Centre d’Interpretació de la Malvasia i Celler de l’Hospital de Sitges us proposen per embriagar la vesprada. Als banquets de Tirant lo Blanc o de Falstaff es bevia malvasia, i en aquesta tast en serem també els comensals.

El sommelier David Martínez i la historiadora i coordinadora del CIM, Alba Gràcia guiaran aquesta experiència enològica i patrimonial entenen que la malvasia és una de les varietals de raïm més especials del nostre territori.

Els vins que es tastaran seràn del Celler de l'Hospital (Sitges):

  • Blanc Subur 2020 - vi jove
  • Blanc Subur 2017 - vi jove evolucionat en ampolla
  • Llegat Llopis 2017 - vi cirança en roure 
  • Monembasia 2015 - vi escumós 
  • Malvasia dolça 2010 - vi dolç

Els tastos es faran a la terrassa del ME by Melià Hotels International, seguint les mesures sanitàries preventives. Dins dels actes de la Vila del Llibre a Sitges.

Inclou 5 copes de vi de malvasia, acompanyades d’un piscolabis. Tast guiat en català.