Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Malvasia Power: tast 2/12

Gastronomic

  • Malvasia Power: tast 2/12
  • Malvasia Power: tast 2/12

City: Sitges

Place: Centre d'Interpretació Malvasia de Sitges

From Saturday 27 February 2021, 12:30 h to 14:30 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 27 Feb
12:30 h
Finished
Sun 28 Feb
12:30 h
Finished
Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM)... Read more

Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) organitza 12 tastos de les diferents varietats dels vins de Malvasia de Sitges, que permetran descobrir les diverses vinificacions i particularitats, així com la seva història i context, no únicament en l’àmbit local, sinó en el conjunt del Mediterrani. Els tastos es faran al pati del Corral de la Vila, seguint les mesures sanitàries preventives.

Aquest segon tast està programat per a dissabte 27 i diumenge 28 de febrer  a les 12.30h, al pati del CIM, amb el títol: L'evolució de la Malvasia de Sitges, i estarà centrat en donar aquesta varietat des de la seva evolució a l´ampolla. Es tastaran 5 vins de Cellers de la zona de Penedès Garraf com són: Celler Pardas (Torrelavit), Jané Ventura (El Vendrell), Vega de Ribes (Sant Pere de Ribes), Torre del Veguer (Sant Pere de Ribes) i Celler de l'Hospital (Sitges).