Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MANU GUIX en concert

Concerts, Music

  • MANU GUIX en concert
  • MANU GUIX en concert

City: Molins de Rei

Place: Foment Cultural i Artístic

From Saturday 13 February 2021, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 13 Feb
20:00 h
Finished
Manu Guix en concertManu Guix és un compositor, director musical i intèrpret nascut a Barcelona. Ha gravat cinc treballs discogràfics... Read more

Manu Guix en concert

Manu Guix és un compositor, director musical i intèrpret nascut a Barcelona. Ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari: De Cabeza” (2003); “Manu Guix” (2005); “Onze Llachs” (2008), “Pas a Pas” (2012) i “Després de tot” (2017).

Una altra de les seves grans facetes és la seva activa participació en els musicals, tant en qualitat de compositor, com de productor i director musical.

L’èxit de tots els seus treballs en el món de les arts escèniques el porten a rebre un gran nombre de nominacions i premis en certàmens tan prestigiosos com els MAX o els Butaca.

Paral·lelament també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio i té el seu propi estudi de gravació, Medusa Estudi, des de 2010, on produeix treballs discogràfics amb altres artistes i grups.

En format acústic (veu i piano)

Durada aproximada 1 hora 30 minuts (sense pausa)