Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MARE DE SUCRE

Theater

  • MARE DE SUCRE
  • MARE DE SUCRE
  • MARE DE SUCRE

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Sunday 24 April 2022, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Una producció del TNC i Escenaris EspecialsTeatreDurada: 2 horesEspectacle en catalàMare de sucre de Clàudia Cedó, és la història d’una... Read more

Una producció del TNC i Escenaris Especials

Teatre

Durada: 2 hores

Espectacle en català

Mare de sucre de Clàudia Cedó, és la història d’una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat.

Una obra que reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

 
SINOPSI:

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha arravatat la tutela del seu propi cos. La Cloe s’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills la tenen? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

FITXA ARTÍSTICA:


Direcció: Clàudia Cedó

Repartiment: Andrea Álvarez, Ivan Benet, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judit Pardàs Maria Rodríguez, Teresa Urroz.

Autora: Clàudia Cedó

Ajudant de direcció: Berta Camps

Escenografia: Laura Clos "Closca"

Il·luminació: Luis Martí

So: Lluís Robirola

Vestuari: Bernat Grau i Assen Planas

Música: Lluís Robirola

Fotografia: May Zircus

Vídeo: Clàudia Barberà

Producció: Teatre Nacional de Catalunya i Escenaris Especials

Producció executiva: Marta Iglesias i Anna del Barrio