Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Mare meva

Theater

  • Mare meva
  • Mare meva
  • Mare meva

City: Barcelona

Place: C/Feliu i Codina, 7

Start: Saturday 28 May 2022, 17:30 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 28 May
17:30 h
Finished
Sun 29 May
11:00 h
Finished
El grup de Teatre Infantil de Dimecres de Lluïsos d'Horta, ens presenten MARE MEVA, dirigits per Isa Termes.Abans de la representació... Read more

El grup de Teatre Infantil de Dimecres de Lluïsos d'Horta, ens presenten MARE MEVA, dirigits per Isa Termes.

Abans de la representació del Grup de Teatre Infantil, actuaran el Grup d'Iniciació a les Arts Escèniques de Dimecres, amb l'obra KRAKER I EL SEU FILL, i el Grup d'Iniciació a les Arts Escèniques de Dilluns, amb l'obra LA NINA DE COLORS.

Una mare i la seva filla adolescent filla no paren de barallar-se. Inesperadament, un matí es lleven cada una dins del cos de l'altre. La filla aprofita que està al cos de la seva mare per no anar a l'escola, i la mare pensa que la seva filla anirà a treballar i així comprovarà què dura és la vida d'un adult. Sortirà tot com ho tenen previst? O potser les dues passaran per moments caòtics? Vosaltres què creieu? Veniu i gaudiu de la història d'un dia molt bèstia!