Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Visita i Maridatge Vi & Formatges a Torre del Veguer

Familiar, Gastronomic

  • Visita i Maridatge Vi & Formatges a Torre del Veguer
  • Visita i Maridatge Vi & Formatges a Torre del Veguer
  • Visita i Maridatge Vi & Formatges a Torre del Veguer

City: Sant Pere de Ribes

Place: Torre del Veguer

From Saturday 16 February 2019, 11:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sat 16 Feb
11:00 h
Finished
Maridatge Vi & FormatgesNo hi ha cap regla impositiva referent a la relació entre formatges i vins tot és qüestió de gustos. El... Read more

Maridatge Vi & Formatges

No hi ha cap regla impositiva referent a la relació entre formatges i vins tot és qüestió de gustos. El més important és que es gaudeixi amb plaer. Com a consell per a aquells que vulguin endinsar-se al complex i apassionant món del maridatge, la proposta és que experimentin el moment amb aquest vi i formatge i s’obrin a totes les possibilitats.

La Visita
Iniciarem la visita amb un breu relat de la història de la Finca, des del segle XIV fins a l’actualitat. Està catalogada com a monument historicoartístic per la Generalitat de Catalunya.

A continuació us proposem una passejada per les vinyes observant la fase vegetativa del cep segons època de l’any. Visitarem el celler i coneixerem el procés d’elaboració del vi. Gaudirem de la petita exposició de dibuixos exposats a la Sala dedicada a Dalí, amic íntim de la família.

El Maridatge

Maridarem 4 formatges procedents de diferents regions, amb 3 vins i un “Clàssic” Penedès (escumós) anomenat Marta.