Finished

MAYTE MARTÍN / FLAMENC

see event detail

Place: Far de Calella

From 09-07-2021 22:00 to 09-07-2021 23:20

Categories: Concerts, Music

MAYTE MARTÍN / FLAMENC DIVENDRES – 9/07 22.00 h / Far de Calella / 14 € Memento Nascuda a Barcelona en 1965, és una de les “cantaoras”... Read more

MAYTE MARTÍN / FLAMENC

DIVENDRES – 9/07

22.00 h / Far de Calella / 14 €

Memento

Nascuda a Barcelona en 1965, és una de les “cantaoras” de major prestigi del panorama actual del flamenc. Posseeix l’aval del reconeixement de la crítica, l'aquiescència col·lectiva de l'afició i un interessant feix de premis. Però el reconeixement més estès l’hi arriba de la mà del públic que aprecia el seu “cante” preciosista i serè, ple de matisos.

Memento és una incitació al record, a aquesta acció guaridora d'agitar la memòria per a rendir culte al qual ens va precedir i agrair el que ens va ser concedit. L'acte de detenir-se a reflexionar sobre l'essencial. En aquest concert estarà acompanyada del gran guitarrista Alejandro Hurtado.

“Mai vaig trobar un terme que definís millor la meva relació amb el flamenc, que denominés de forma tan precisa aquest motor que m'impulsa a rendir culte al passat, aquest respecte religiós que professo al flamenc i als qui han fet d'ell aquest tresor que venero.

Tickets sold out