Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Monique Makon & The Soul Titoo's

Concerts, Music

  • Monique Makon & The Soul Titoo's
  • Monique Makon & The Soul Titoo's

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

From Friday 23 April 2021, 21:30 h to 22:30 h

See description of the event
Fri 23 Apr
21:30 h
Finished
Ja ha passat més de tres anys des de la formació de Monique Makon & The Soul Titoo's, però les seves xifres són molt significatives:... Read more

Ja ha passat més de tres anys des de la formació de Monique Makon & The Soul Titoo's, però les seves xifres són molt significatives: més de 70 concerts arreu de la província de Barcelona, actuacions a grans festivals i a importants sales. El soul, el funk, el rhythm & blues i la passió per la música són les matèries primeres d'aquesta jove banda. Després d'haver passat moltes nits de concerts junts i haver adquirit un bagatge important, Monique Makon & The Soul Titoo's es reuneix ara per preparar un gran show.

Una jove banda de quatre músics reversionant clàssics de la música negra i el soul més actual és la suggerent idea de Monique Makon & The Soul Titoo's. Aquesta formació, liderada per la portentosa veu femenina de Monique Makon que surt del projecte social Cabal Musical, ofereix un espectacle únic que no deixa indiferent cap tipus de públic.