Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Monroe-Lamarr (assaig general). ESPECTACLE ANUL·LAT

Theater

  • Monroe-Lamarr (assaig general). ESPECTACLE ANUL·LAT

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza - Castelldefels

Start: Sunday 4 October 2020, 19:00 h

See description of the event
Sun 4 Oct
19:00 h
Finished
Monroe-Lamarr de Carles Batlle va guanyar el Premi Frederic Roda de Teatre 2018Descripció: Monroe/ Lamarr (Still Life) relata una trobada... Read more

Monroe-Lamarr de Carles Batlle va guanyar el Premi Frederic Roda de Teatre 2018
Descripció: Monroe/ Lamarr (Still Life) relata una trobada entre l’actriu i inventora Hedy Lamarr i la també actriu Marilyn Monroe (el dia abans de la seva mort). L’obra, que juga amb dues temporalitats (1962 i 1966), es basa en fets històrics a l’hora de relatar una tensa i emotiva confrontació entre dues dones marcades per la pressió de la celebritat i el pas del temps. Durant la seva singular “batalla de reines”, es desgranen temàtiques universals com ara la fragilitat de la fama, el pas irreversible dels anys, la caducitat de la bellesa, les manipulacions del poder, l’absurditat de la guerra o la submissió de la dona (especialment als anys seixanta i al món del cinema).
Durada espectacle: 105 minuts
Text: Carles Batlle
Direcció: Sergi Belbel
Interpretació: Laura Conejero, Elisabeth Casanovas, David Vert i Eloi Sánchez
Producció: Teatre Nacional de Catalunya i Velvet Events
Col•laboració: Teatre Plaza de Castelldefels

SERVEI DE LUDOTECA