Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MONSTER HUNTER

Cinema

  • MONSTER HUNTER

City: Sant Pere de Ribes

Place: Centre Parroquial - (COVID)

From Friday 16 April 2021, 18:00 h to 19:50 h

See description of the event
Darrere del nostre món, hi ha un altre: un món de perillosos i poderosos monstres que regnen en el seu domini amb una ferocitat mortal.... Read more

Darrere del nostre món, hi ha un altre: un món de perillosos i poderosos monstres que regnen en el seu domini amb una ferocitat mortal. Quan una inesperada tempesta de sorra transporta a la tinent Artemis (Milla Jovovich) i al seu unitat (TI Harris, Meagan Good, Deigo Boneta) a un nou món, els soldats es sorprenen el descobrir que aquest desconegut i hostil entorn és la llar d’enormes i aterridors monstres que són immunes a la seva potència de foc.

En la seva desesperada batalla per la supervivència, la unitat es troba amb un misteriós caçador (Tony Jaa), les habilitats úniques li permeten plantar cara a les perilloses criatures. A mesura que Artemis i el caçador guanyen confiança, ella descobreix que ell és part d’un equip liderat per l’Almirall (Ron Perlman). Enfrontant-se a un perill tan gran que podria amenaçar amb destruir el seu món, els valents guerrers combinen les seves habilitats úniques per unir-se en l’última batalla.