Finished

Muerte de un viajante

see event detail

Place: Teatre Principal de Terrassa

From 18-06-2022 20:00 to 18-06-2022 21:50

Categories: Theater

Tanca la programació de Terrassa Arts Escèniques aquest clàssic de la dramatúrgia contemporània. El Teatre Principal acull Muerte de... Read more

Tanca la programació de Terrassa Arts Escèniques aquest clàssic de la dramatúrgia contemporània. El Teatre Principal acull Muerte de un viajante, amb la que Arthur Miller es va atrevir a qüestionar per primera vegada sobre un escenari el somni americà a través d’una reflexió demolidora sobre l’ésser humà.

Willy Loman és un comerciant que ha entregat tot el seu esforç i carrera professional a l’empresa per la qual treballa. El seu únic objectiu és proveir d’una vida millor a la seva família, a la que vol també inculcar l’ambició per triomfar i progressar en l’escala social. Loman és un treballador infatigable que amb seixanta-tres anys, esgotat i exhaust després d’una vida sense descans, veu com la seva posició dins l’empresa perilla. La seva productivitat ha caigut en picat i la relació amb els seus caps ha empitjorat. A més, el seu matrimoni no passa per un bon moment i la relació amb els seus dos fills amaga un secret antic que amenaça l’estabilitat familiar.

The registration is closed.