Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MUERTE EN EL NILO (Castellà)

Cinema

  • MUERTE EN EL NILO (Castellà)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Sunday 27 February 2022, 16:00 h to 18:05 h

See description of the event
Muerte en el Nilo al Cinema Prado Basada en la novel·la del 1937 d’Agatha Christie, la pel·lícula Mort al Nil és un fascinant thriller... Read more

Muerte en el Nilo al Cinema Prado

Basada en la novel·la del 1937 d’Agatha Christie, la pel·lícula Mort al Nil és un fascinant thriller de misteri dirigit per Kenneth Branagh sobre el caos emocional i les conseqüències letals que provoquen els amors obsessius.

Sinopsi

Les vacances egípcies del detectiu belga Hèrcules Poirot a bord d?un vaixell de vapor glamuorós es converteixen en l?aterridora recerca d?un assassí quan la idíl·lica lluna de mel d?una parella perfecta es veu truncada de la manera més tràgica.

L’aventura es desenvolupa en un paisatge de llegenda amb meravelloses vistes al desert i les majestuoses piràmides de Giza. Es tracta d’un conte de passió desenfrenada i gelosia destructiva protagonitzada per un grup de personatges cosmopolites impecablement vestits. Els impactants girs i dilemes de la història deixaran al públic preguntant-se què ha passat fins a l’estremidor desenllaç final.

Fitxa Tècnica

Calificació: 12 anys

Gènere: Thriller

Durada: 97′

Director: Kenneth Branagh

Any: 2020

Repartiment: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Letitia Wright, Armie Hammer, Annette Bening, Ali Fazal, Sophie Okonedo, Tom Bateman, Emma Mackey, Dawn French, Rose Leslie, Jennifer Saunders, Russell Brand, Nikkita Chadha

Idioma original: Anglès

País: Estats Units