Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Nits de Piano: Marta Puig

Concerts, Cultural

  • Nits de Piano: Marta Puig
  • Nits de Piano: Marta Puig

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Start: Friday 26 May 2023, 20:00 h

See description of the event
Fri 26 May
20:00 h
Finished
Com a tancament del cicle Nits de Piano 2023, els Amics de la Música de Lloret presenten Marta Puig interpretant obres de Rameau, Ravel,... Read more

Com a tancament del cicle Nits de Piano 2023, els Amics de la Música de Lloret presenten Marta Puig interpretant obres de Rameau, Ravel, Beethoven, Jánacek i Skrjabin. Nascuda a Barcelona, combina la seva carrera com a solista amb la música de cambra i el lied que la portaran a tocar a importants sales de concert a Anglaterra, Itàlia, Espanya i Suïssa destacant l'Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de Barcelona com a solista , Milton Court Concert Hall a Londres, La Pedrera com a Artista Resident durant la temporada 2018/19, al cicle de concerts Hall in Music a Lugano Art i Cultura, la Fondazione Giangiacomo Feltrinelli a Milà, la IUC Società Universitària di Concerti a Roma i en reconeguts festivals com Obertura Spring Festival de Barcelona o Life Victoria Festival al Recinte Modernista de Barcelona.