Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Nus

Music, Theater

  • Nus

City: Barcelona

Place: Lluïsos d'Horta

Start: Thursday 19 May 2022, 20:30 h Multiple sessions

See description of the event
Thu 19 May
20:30 h
Finished
Fri 20 May
20:30 h
Finished
Sat 21 May
17:30 h
Finished
20:30 h
Finished
Sun 22 May
17:30 h
Finished
20:30 h
Finished
El Grup de Joves de Teatre Musical de Lluïsos presenten el musical NUS, dirigits per Clara Solé.NUS (Bare: a pop opera) amb música... Read more

El Grup de Joves de Teatre Musical de Lluïsos presenten el musical NUS, dirigits per Clara Solé.

NUS (Bare: a pop opera) amb música de Damon Intrabartolo, lletres de Jon Hartmere i llibret d’ells mateixos, és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.

Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat ja ha decidit per ells.

El Grup de Joves de Teatre Musical de Lluïsos d’Horta, busca, amb cada producció que realitza, ampliar coneixements teatrals ja sigui amb la música, la posada en escena, la temàtica de l’obra o l’estil.

Aquest any 2022 fem una aposta ferma presentant un musical opereta (tot cantat) i amb el públic a dues bandes i sobre l’escenari, d’aquesta manera acostant-nos a un petit-mitjà format.