Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Olor de Most

Gastronomic

  • Olor de Most
  • Olor de Most
  • Olor de Most

City: Sitges

Place: Plaça de l'Ajuntament

From Saturday 20 November 2021, 11:00 h to 19:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 20 Nov
11:00 h
Finished
17:00 h
Finished
11h CatalàVisita guiada pels carrers de Sitges des de la perspectiva de la Malvasia de SitgesEndinsa’t en un recorregut pels punts... Read more

11h Català

Visita guiada pels carrers de Sitges des de la perspectiva de la Malvasia de Sitges

Endinsa’t en un recorregut pels punts indispensables de la malvasia a Sitges. Fins no fa gaires dècades, l’olor de most era el protagonista durant el mes de setembre. I és que la Malvasia de Sitges era la joia de la corona del sector vitivinícola sitgetà, el qual estructurava tot un seguit d’oficis i realitats que han quedat amagades en diferents punts que resseguirem pels carrers i indrets de Sitges. Aquest itinerari deixa al descobert tots els punts imprescindibles per entendre el vi i la Malvasia a Sitges: cellers desapareguts, la zona d’embarcament de les exportacions i altres sorpreses.

La ruta finalitza al CIM – Corral de la Vila, edifici del segle XVIII, únic en arquitectura popular del nostre territori, i on s’ubiquen els continguts museogràfics del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges i la vinya urbana d’aquesta varietat. Allà, finalitzarem l’experiència amb una degustació de Malvasia Dolça del Celler de l’Hospital al Wine Bar de El Corral de la Vila.

Més informació a www.cellerdelhospital.cat 


17h Castellano

Visita guiada por las calles de Sitges desde la perspectiva de la Malvasía de Sitges

Adéntrate en un recorrido por los puntos indispensables de la malvasía en Sitges. Hasta hace unas pocas décadas, el olor a mosto era el protagonista durante el mes de septiembre. Y es que la Malvasía de Sitges era la joya de la corona del sector vitivinícola sitgetano, que estructuraba toda una serie de oficios y realidades que han quedado escondidas en diferentes puntos que seguiremos por las calles y lugares de Sitges. Este itinerario deja al descubierto todos los puntos imprescindibles para entender el vino y la Malvasia en Sitges: bodegas desaparecidos, la zona de embarque de las exportaciones y otras sorpresas.

La ruta finaliza en el CIM - Corral de la Villa, edificio del siglo XVIII, único en arquitectura popular de nuestro territorio, y donde se ubican los contenidos museográficos del Centro de Interpretación de la Malvasía de Sitges y la viña urbana de esta variedad. Allí, finalizaremos la experiencia con una degustación de Malvasia dulce de la Bodega del Hospital en el Wine Bar de El Corral de la Villa. 

Más información en www.cellerdelhospital.cat