PACO CANDELA, "Paseo por lo "Eterno"

Concerts, Music

  • PACO CANDELA, "Paseo por lo "Eterno"
  • PACO CANDELA, "Paseo por lo "Eterno"
  • PACO CANDELA, "Paseo por lo "Eterno"

City: Pineda de Mar

Place: INS Euclides

From Friday 5 May 2023, 21:30 h to 23:30 h

See description of the event
Paseo por lo eternoDesprés de la seva nominació als Latin Grammy i Premios Odeón com a millor artista i àlbum de música flamenca, Paco... Read more

Paseo por lo eterno

Després de la seva nominació als Latin Grammy i Premios Odeón com a millor artista i àlbum de música flamenca, Paco Candela presenta en concert a més a més dels seus grans èxits, el seu nou treball "Paseo por lo Eterno". Un disc en el qual versiona cançons que ha escoltat des de que era jove. Un homenatge i un repàs a aquelles cançons "eternes" que han interpretat grans artistes com Alameda, Junco, Rocío Jurado, Los Chichos, Triana, Raphael o Pepe Pinto, entre d'altres.

Són ja 15 discos d'estudi, en els que ha interpretat sevillanes, tangos, fandangos… i quasi tots els pals del flamenc i que l'han convertit en una de les veus referents a nivell estatal i internacional de música flamenca i popular.  Considerat per molta gent "el cantaor del pueblo" presenta una gira on es retroba  amb els seus “candelistas”, como els agrada anomanar-se els seus i les seves fans. Una multitud que creix cada dia més en bona mesura després de viure els seus concerts i descobrir la seva proximitat i la seva gran veu. 

Envoltat sempre d'un equip de grans músics i tècnics que fan de cada actuació una nit que el públic no pot oblidar per les emocions i sentiments genuïns que hi viuen.. és Paco Candela.