Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PACO CANDELA, "Paseo por lo "Eterno"

Concerts, Music

  • PACO CANDELA, "Paseo por lo "Eterno"
  • PACO CANDELA, "Paseo por lo "Eterno"
  • PACO CANDELA, "Paseo por lo "Eterno"

City: Pineda de Mar

Place: INS Euclides

From Friday 5 May 2023, 21:30 h to 23:30 h

See description of the event
Fri 5 May
21:30 h
Finished
Paseo por lo eternoDesprés de la seva nominació als Latin Grammy i Premios Odeón com a millor artista i àlbum de música flamenca, Paco... Read more

Paseo por lo eterno

Després de la seva nominació als Latin Grammy i Premios Odeón com a millor artista i àlbum de música flamenca, Paco Candela presenta en concert a més a més dels seus grans èxits, el seu nou treball "Paseo por lo Eterno". Un disc en el qual versiona cançons que ha escoltat des de que era jove. Un homenatge i un repàs a aquelles cançons "eternes" que han interpretat grans artistes com Alameda, Junco, Rocío Jurado, Los Chichos, Triana, Raphael o Pepe Pinto, entre d'altres.

Són ja 15 discos d'estudi, en els que ha interpretat sevillanes, tangos, fandangos… i quasi tots els pals del flamenc i que l'han convertit en una de les veus referents a nivell estatal i internacional de música flamenca i popular.  Considerat per molta gent "el cantaor del pueblo" presenta una gira on es retroba  amb els seus “candelistas”, como els agrada anomanar-se els seus i les seves fans. Una multitud que creix cada dia més en bona mesura després de viure els seus concerts i descobrir la seva proximitat i la seva gran veu. 

Envoltat sempre d'un equip de grans músics i tècnics que fan de cada actuació una nit que el públic no pot oblidar per les emocions i sentiments genuïns que hi viuen.. és Paco Candela.