Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PEP I SIRA AYMERICH - El lloc? de ser nosaltres - 32a Fira de Titelles de Lleida

Theater

  • PEP I SIRA AYMERICH - El lloc? de ser nosaltres - 32a Fira de Titelles de Lleida
  • PEP I SIRA AYMERICH - El lloc? de ser nosaltres - 32a Fira de Titelles de Lleida
  • PEP I SIRA AYMERICH - El lloc? de ser nosaltres - 32a Fira de Titelles de Lleida

City: Lleida

Place: Teatre Municipal de l'Escorxador -Sala 1-

From Saturday 1 May 2021, 20:00 h to 20:50 h

See description of the event
Sat 1 May
20:00 h
Finished
Juvenil - Sense Paraules - 50'      www.firatitelles.com                                                                                                               ... Read more

Juvenil - Sense Paraules - 50'     

www.firatitelles.com                                                                                                               

 

Amb El lloc? de ser nosaltres, Aymerich construeix en fusta, la rèplica exacta del seu cos i el de la seva filla Sira, en forma de marionetes de fusta articulades. Combinant la dansa, la

música, el moviment i la performance, aquesta nova proposta modela la matèria i dialoga amb la relació entre dos cossos. Una experiència que posa de relleu la qualitat gregària de l’espècie humana a la terra.


CAST

Con El lloc? de ser nosaltres, Aymerich construye en madera, la réplica exacta de su cuerpo y el de su hija Sira, en forma de marionetas de madera articuladas. Combinando la danza, la música, el movimiento y la performance, esta nueva propuesta modela la materia y dialoga con la relación entre dos cuerpos. Una experiencia que pone de relieve la calidad gregaria de la especie humana en la tierra.

ENG

With El lloc? de ser nosaltres, Aymerich builds in wood, the exact replica of his body and also the body of his daughter Sira, in the form of articulated wooden puppets. Combining dance, music, movement and performance, this new proposal models matter and dialogues with the relationship between two bodies. An experience that highlights the gregarious quality of the human species on earth.