Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PEQUEÑOS DETALLES (Castellano)

Cinema

  • PEQUEÑOS DETALLES (Castellano)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Saturday 27 February 2021, 16:45 h to 18:55 h

See description of the event
Envien a Joe "Deke" Deacon (Washington), el xèrif adjunt del de Kern, a Los Angeles per al que hauria d'haver estat una tasca ràpida... Read more

Envien a Joe "Deke" Deacon (Washington), el xèrif adjunt del de Kern, a Los Angeles per al que hauria d'haver estat una tasca ràpida de recopilació de proves. Però Deke es veu embolicat en la recerca d'un assassí en sèrie que terroritza la ciutat. Mentrestant el sergent de el Departament de Sheriff de Los Angeles Jim Baxter (Malek) s'encarrega de dirigir la recerca de l'assassí. Impressionat amb l'instint policial de Deke, aconsegueix que col·labori amb ell encara que no pel canal oficial. Mentre persegueixen l'assassí, Baxter no és conscient que la investigació està traient a la llum ressons del passat de Deke, descobrint secrets inquietants que podrien posar en perill alguna cosa més que el seu cas.