Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

TRICICLE PRESENTA: PER FI SOL, AMB CARLES SANS

Theater

  • TRICICLE PRESENTA: PER FI SOL, AMB CARLES SANS
  • TRICICLE PRESENTA: PER FI SOL, AMB CARLES SANS
  • TRICICLE PRESENTA: PER FI SOL, AMB CARLES SANS

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Friday 12 November 2021, 20:00 h to 21:25 h

See description of the event
Durada: 85 minutsIdioma: CatalàPer fi sol! és un espectacle basat en fets reals que farà riure a aquells que vulguin saber més d’una... Read more

Durada: 85 minuts

Idioma: Català

Per fi sol! és un espectacle basat en fets reals que farà riure a aquells que vulguin saber més d’una companyia, que, segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país.


SINOPSI:

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita a PER FI SOL! parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer els seus socis de formar una companyia es va interessar primer en les seves núvies, o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè es compta els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat.

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: José Corbacho I Carles Sans
Repartiment: Carles Sans
Autor: Carles Sans