Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Performance: Las Huecas (Festival Ex Abrupto)

Others

  • Performance: Las Huecas (Festival Ex Abrupto)

City: Moià

Place: Experimental Grau (Av. de l'Escola Pia, 4)

From Saturday 10 July 2021, 13:00 h to 14:00 h

See description of the event
Sat 10 Jul
13:00 h
Finished
Las Huecas neix l’any 2016 amb la voluntat de dur a terme creacions escèniques des de la pràctica col·lectiva. Com a agrupació han... Read more

Las Huecas neix l’any 2016 amb la voluntat de dur a terme creacions escèniques des de la pràctica col·lectiva. Com a agrupació han transitat per diverses identitats: investigadors etnògrafes, banda de punk o dibuixants de fanzine tot i que “som bàsicament quatre actrius i una tècnica”.

Es situen per ideologia en el reconeixement de les pròpies condicions materials, apostant per una estètica de distanciament, de l’estranyament del real a partir d’un estar-a-l’escena inestable, exposat a la precarietat del cos i de les seves circumstàncies, exposat al joc obert dels codis teatrals, en què podríem anomenar poetització del fracàs o performance de la retirada permanent.

https://www.instagram.com/lashuecas

https://twitter.com/ColectivoHuecas

https://huecas.hotglue.me/