Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PERIFÈRIA, Clara Peya

Concerts, Music

  • PERIFÈRIA, Clara Peya
  • PERIFÈRIA, Clara Peya
  • PERIFÈRIA, Clara Peya

City: Montornès del Vallès

Place: Teatre municipal Margarida Xirgu

From Saturday 10 April 2021, 20:00 h to 21:25 h

See description of the event
Sat 10 Apr
20:00 h
Finished
La pianista i compositora Clara Peya presenta nou treball, el seu onzè àlbum 'PERIFÈRIA'. L'univers de l'artista s'inspira aquest cop... Read more

La pianista i compositora Clara Peya presenta nou treball, el seu onzè àlbum 'PERIFÈRIA'.

L'univers de l'artista s'inspira aquest cop en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Les perifèries reals i emocionals que genera un sistema hostil que no ens abraça a totes. Els perímetres que emmarquen i classifiquen lo normatiu i la necessitat de dinamitar-ho tot per habitar un nou espai sense límits.

Costa encaixar en una societat que veu la diferència com una amenaça i es centra en perpetuar els privilegis de confort de cadascuna; la Clara ens proposa posar la mirada en aquests "no-llocs", espais buits, buidats.

Un viatge a les fronteres també del so, a través d'un estil pop amb electrònica minimalista i amb una clara aposta pel so de piano de paret amb sordina com una opció estètica que respon també a una opció política: donar espai a tot allò arraconat, menystingut.

Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d'un pianisme magnètic. El baix elèctric, la bateria i l'electrònica completen cada cançó de forma crua i preciosista, recreant aquests espais de trànsit on cada petit detall és tan intens com imprescindible.


Formació:

Clara Peya, piano i electrònica

Enric Verdaguer, veu

Vic Moliner, baix elèctric i electrònica

Didak Fernández, bateria i electrònica


Durada: 75 minuts

Preu: 10 € (amb bonificacions disponibles - no acumulables).