Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ADÉU PETER PAN

Familiar

  • ADÉU PETER PAN
  • ADÉU PETER PAN
  • ADÉU PETER PAN

City: Badalona

Place: Teatre el Círcol

From Saturday 25 February 2023, 17:00 h to 18:00 h

See description of the event
Sat 25 Feb
17:00 h
Finished
A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, les històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa... Read more

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, les històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN.

Però, de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la Campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew BARRIE passaran a formar part de la seva realitat.

Una història molt tendra, en la qual es plasma un fet actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i, a més, la manera com els pares i les mares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.