Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Platée (EN DIRECTE)

Music

  • Platée (EN DIRECTE)

City: Figueres

Place: Ronda Rector Aroles, 4 – 17600

From Tuesday 21 June 2022, 19:15 h to 22:15 h

See description of the event
Tue 21 Jun
19:15 h
Finished
PLATÉE De Jean-Philippe Rameau Dimarts 21 de juny, 19.15 h ÒPERA EN DIRECTE DES DEL PALAIS GARNIER DE PARÍS La Cate - Sala Toni Montal PRESENTACIÓ: “Una... Read more

PLATÉE

De Jean-Philippe Rameau

Dimarts 21 de juny, 19.15 h

ÒPERA EN DIRECTE DES DEL PALAIS GARNIER DE PARÍS

La Cate - Sala Toni Montal


PRESENTACIÓ:

“Una nimfa que regna sobre un imperi aquàtic” o una “Nàiad absurda”? Qui és exactament la criatura estranya de Rameau cantada per un contratenor i que trenca les convencions de l'òpera? La lletja i presumida granota Platée és víctima d'una manipulació dels déus que el fan creure que és estimada per Júpiter. En aquesta òpera composta per commemorar el matrimoni de Lluís, fill de Lluís XV, amb la poc agraciada princesa Maria Teresa d'Espanya, Jean-Philippe Rameau converteix la ironia en l'arma principal de la seva partitura. Aquesta farsa cruel però commovedora torna a l'escenari de l'Òpera de París en una producció deliciosament capritxosa de Laurent Pelly.

Durada: 3h incloent un entreacte de 20’

15 €. Socis: 10€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.