Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PREMIS AMJM 2023

Music

  • PREMIS AMJM 2023

City: Barcelona

Place: Jamboree 3

From Wednesday 15 March 2023, 20:30 h to 22:30 h

See description of the event
L’Associació de Jazz i Música Moderna de Catalunya atorga els sis premis de la música 2023.El proper dimecres 15 de març tindrà lloc... Read more

L’Associació de Jazz i Música Moderna de Catalunya atorga els sis premis de la música 2023.

El proper dimecres 15 de març tindrà lloc al Jamboree Jazz & Dance Club de Barcelona la 30a edició dels Premis AMJM de la Música. L’acte forma part de l’esdeveniment internacional del Jazz I Am que inicia les seves sessions l’endemà 16 de març a Barcelona.

Aquesta festa és una oportunitat per posar en valor l'aportació dels músics, així com entre els diferents integrants del món del jazz i la música moderna a Catalunya i impulsar el desenvolupament, la competitivitat, la professionalitat i la visibilitat artística de la música a Catalunya. Una festa d’aquest tipus és l’aparador d’un sector, un acte que posa de manifest el seu alt nivell creatiu, i alhora que representa un ajut per a la seva consolidació.

El músic i humorista Diego Burián serà l’encarregat de conduir l’acte en què es lliuraran sis premis.

Durant l’acte hi haurà les actuacions d’Alba Careta Group, amb la col·laboració especial de Laura Simó, i tancarà una Jam Session amb la participació dels músics de l'AMJM.