Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

presentació del disc FORUM - del grup THE MANOUCHES

Music

  • presentació del disc FORUM - del grup THE MANOUCHES

City: Reus

Place: Sala Santa Llúcia

From Sunday 1 August 2021, 20:30 h to 22:00 h

See description of the event
Sun 1 Aug
20:30 h
Finished
PRESENTACIÓ DEL DISC “FORUM” THE MANOUCHES és una formació que es crea a finals de 2018, primer amb el repte de fer un tribut al virtuós... Read more

PRESENTACIÓ DEL DISC “FORUM”

THE MANOUCHES és una formació que es crea a finals de 2018, primer amb el repte de fer un tribut al virtuós violinista de “gipsy jazz”, Stéphane Grapelli.

Malgrat la crisi de la Covid19, ha seguit creixent, fent concerts …i no només aixó, fa gairebé un any que preparen i enregistren la música del seu primer disc, FORUM, que editen amb la discográfica YOUKALI MUSIC i que veu la llum a principis d’aquest juliol.

FORUM, és un disc amb una marcada influencia “Jazz Manouche”, però en el qual també trobem aromes del flamenc, de la música de l'est, alguna balada swing, i fins i tot una versió molt personal del conegut pasdoble Amparito Roca.

Com és una ocasió especial, les persones que compartiu amb nosaltres aquest concert, us endureu a casa, i en primicia, el disc físic.

Formació:

Samuel Garcia, violí

Georgi Olshanetsky, guitarra

Olegario Velázquez, contrabaix