Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Presentació Festival Overlook - Miedo Azul

Cinema

  • Presentació Festival Overlook - Miedo Azul

City: Barcelona

Place: Lluïsos d'Horta

Start: Friday 27 May 2022, 21:30 h

See description of the event
Fri 27 May
21:30 h
Finished
Acte de presentació oficial de la Segona Edició del Festival de Cinema Fantàstic OVERLOOK. El Festival se celebrarà a Lluïsos els dies... Read more

Acte de presentació oficial de la Segona Edició del Festival de Cinema Fantàstic OVERLOOK. El Festival se celebrarà a Lluïsos els dies 15, 16 i 17 de juliol i, com l'any passat, comptarà amb la projecció de pel·lícules de cinema fantàstic i de terror, documentals, dibuixos de superherois, fira de còmics i joguines dels 70-90, dinar popular, taula rodona amb convidats sobre el futur del format físic, convidats sorpresa, música en directe i moltes novetats més.

Si voleu ser els primers a saber-ho tot, apropeu-vos la nit de divendres 27 de maig, on es farà una presentació i es tancarà la gala amb la projecció de la pel·lícula Miedo Azul de Daniel Attias (1985, Silver Bullet). Entrada gratuïta!!