Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Projecció "Dones Valentes" + "Femstival" a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes

Others

  • Projecció "Dones Valentes" + "Femstival" a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes
  • Projecció "Dones Valentes" + "Femstival" a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes

City: Blanes

Place: Sala de Plens de l'Ajutnament de Blanes

From Monday 8 March 2021, 18:00 h to 21:00 h

See description of the event
Mon 8 Mar
18:00 h
Finished
La Nau4 Espai Jove ha organitzat un seguit d'activitats pel 8M: Aquesta és una projecció simultània que es farà a la Sala Plens, però... Read more

La Nau4 Espai Jove ha organitzat un seguit d'activitats pel 8M: Aquesta és una projecció simultània que es farà a la Sala Plens, però també a la Nau4 Espai Jove i en línia pel canal de Youtube. 

Podràs veure el vídeo homenantge a les dones blanenques o que treballen a Blanes a primera línia contra la Covid-19 de l'ambit sociosanitari que hem titulat "Dones Valentes".

També el "FEMSTIVAL" una gala músical per visibilitzar les dones sobre l'escenari, gravada a la Nau4 i on participen 5 joves talentoses del municipi. a més a més de la lectura del manifes pel grup motor de la Nau4 i una coreografia de dansa.

Aquesta projecció està enfocada a tots els públics, però si tens entre 12 i 35 anys, et convidem a la projecció juvenil de la Nau4 Espai Jove.