Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PROJECTE DONA

Theater

  • PROJECTE DONA

City: Blanes

Place: Casa Saladrigas

From Saturday 7 March 2020, 18:00 h to Sunday 8 March 2020, 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 7 Mar
18:00 h
Finished
20:00 h
Finished
Sun 8 Mar
18:00 h
Finished
20:00 h
Finished
El PROJECTE DONA és el resultat d’una creació col.lectiva a càrrec de l’Associació d’arts escèniques La Quarta Finestra a favor de... Read more

El PROJECTE DONA és el resultat d’una creació col.lectiva a càrrec de l’Associació d’arts escèniques La Quarta Finestra a favor de la Igualtat de gènere, que neix a Palafolls amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

L’espectacle està format per sis actuacions de micro-teatre i teatre físic. El públic va fent un itinerari per l’espai escenogràfic, on va trobant-se les diferents perspectives des de les que s’aborda el tema: una visió històrica sobre el rol de la dona, els micromasclismes, la publicitat sexista, la bretxa salarial i el sostre de vidre, la violència de gènere i els estereotips de gènere.

El Projecte Dona és un espectacle lliure que us ofereix una experiència sensorial a tots els nivells.

RECOMANAT PER A +16 ANYS


INTÈRPRETS:

Emilia Ariza Gutiérrez, Savina Gispert Alenyà, Helena Carles Garau, Julieta Castrillón Sabogal, Ana León Atroche, Ariadna Garriga Riera, Javier Gomes Martin, Diego Pérez Rodríguez, Nàcara Huélamo Orellana, Carla Hernández Rodríguez, Ángela Gómez Jiménez, Juki Silva Vacas, José Gutiérrez Zamora, Manuela Romero Román, MªJesús Herrera Corpas, Rosa Sanchez Najarro, Rafael Campos Orellana.