Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Quasi Òpera

Concerts, Theater

  • Quasi Òpera
  • Quasi Òpera

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Start: Friday 30 September 2022, 20:30 h

See description of the event
Què és l'òpera?Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix:... Read more

Què és l'òpera?

Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix: grans i ampul·losos decorats, orquestra generosa, teatres enormes, arguments a vegades una mica incomprensibles i fins i tot un cert elitisme, però sobretot, unes persones que canten d'una manera "diferent".L'òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dóna en cap altra disciplina artística. Seria acceptat doncs cantar òpera sense cantar operísticament? I a l'inrevés: el rock, el heavy o el pop serien també acceptats amb la veu operística?La cia. Il·luminati intenta resoldre aquests i altres enigmes en un divertit espectacle on tres tenors, hauran de superar una sèrie d'obstacles materials, artístics i sensorials per dur a bon port un concert.


Una coproducció de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la companyia ‘Il·luminati’.