Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

QUASI OPERA

Theater

  • QUASI OPERA

City: Llorenç del Penedès

Place: El Centre

From Friday 24 June 2022, 21:30 h to 23:00 h

See description of the event
Fri 24 Jun
21:30 h
Finished
Què és l’òpera? Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix:... Read more

Què és l’òpera? Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix: grans i ampul·losos decorats, orquestra generosa, teatres enormes, arguments a vegades una mica incomprensibles i fins i tot un cert elitisme, però sobretot, unes persones que canten d’una manera “diferent”.

L’òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dóna en cap altra disciplina artística. Seria acceptat doncs cantar òpera sense cantar operísticament? I a l’inrevés: el rock, el heavy o el pop serien també acceptats amb la veu operística?

Quasi Opera intenta resoldre aquests i altres enigmes en un divertit espectacle on tres tenors, hauran de superar una sèrie d’obstacles materials, artístics i sensorials per dur a bon port un concert.

Quasi Opera neix amb la voluntat de fer passar una bona estona i també pretén fer reflexionar una mica sobre els límits i les convencions de l’art en general i del cant en particular.

Un espectacle on han aplicat la filosofia de barrejar òpera i humor.

De la companyia Il·luminati.