Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

"Que ve en Pitarra!" d'Onze al Teatre

Cultural, Theater

  • "Que ve en Pitarra!" d'Onze al Teatre

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

Start: Saturday 3 September 2022, 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 3 Sep
20:00 h
Finished
Sun 4 Sep
12:00 h
Finished
A Sant Quirze s’ha escampat un rumor extraordinari! Sembla que la companyia de teatre d’en Pitarra, amb l’autor al capdavant, passarà... Read more

A Sant Quirze s’ha escampat un rumor extraordinari! Sembla que la companyia de teatre d’en Pitarra, amb l’autor al capdavant, passarà pel poble de camí cap a Manresa, on han de representar el seu darrer gran èxit. Pitarra és un dels personatges més famosos de tot el país i el seu pas pel poble, sens dubte, és l’esdeveniment de l’any. Per aquest motiu, tothom corre per mirar de treure’n profit: des del nou alcalde -que donarà suport a una arriscada idea, que el podria fer passar als annals de la història-, fins a l’hostalera, la mestra del poble, el regidor de l’oposició o el mossèn. Tots volen impressionar l’home del moment. Sortirà tot bé o tant de rebombori acabarà com el rosari de l’aurora?

A càrrec d’Onze al Teatre, dirigida per Eloi Falguera i escrita per Toni Guillamon i Eloi Falguera.

Aforament limitat. Les entrades es podran reservar gratuïtament a partir del dilluns 29 d’agost a les 8 hores.